Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer infoSluiten

Transport

Onze transportkosten bedragen € 5 per levering in België en € 15 per levering in Nederland en Luxemburg.
Voor leveringen in andere landen maken wij u graag een offerte op maat.

Er wordt gratis geleverd vanaf € 50 (enkel in België).

Alle leveringen worden ofwel door ons zelf uitgevoerd of in samenwerking met een gereputeerd transportbedrijf.

Sinterklaaspakketten, chocolade figuren en (gevulde) paaseieren kunnen omwille van de breekbaarheid van de chocoladefiguren niet verzonden worden. Gelieve ons te contacteren indien u levering wenst en dan bespreken we de eventuele mogelijkheden.

Wij garanderen u dat de goederen zeer zorgvuldig verpakt worden en in perfecte staat bij ons vertrekken, indien desondanks tijdens het transport toch beschadiging zou optreden kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Het transport gebeurt op verantwoordelijkheid van de klant die de bestelling plaatst.

Leveringen gebeuren in principe op weekdagen, binnen België dient rekening gehouden te worden met een leveringstermijn van 3 à 4 werkdagen.

De gewenste leveringsdatum wordt zoveel mogelijk gerespecteerd, indien de goederen echter binnen een redelijke termijn vóór of na deze datum geleverd worden verandert dit niets aan de geldigheid van de bestelling.

Indien de gewenste leveringsdatum niet haalbaar is zullen wij u hiervan tijdig informeren en een alternatief voorstellen. Indien de bestelde producten niet of niet tijdig in voorraad zullen zijn, stellen wij u een gelijkwaardig alternatief voor of kan u de bestelling kosteloos annuleren.

De goederen dienen betaald te zijn vóór levering, enkel voor bedrijven gevestigd in België kan hierop een uitzondering worden toegestaan. De betaling kan dan per overschrijving gebeuren maximum 8 dagen na factuurdatum.

Voor alle vragen in verband met transport en levering kan u ons contacteren webshop@chocolates-co.be